fbpx

Vezi cum arată copia chinezească a lui Tesla Cybertruck de la Salonul Auto Beijing 2024. Ți-ai cumpăra unul?

Cuprins Articol
  Add a header to begin generating the table of contents

  Chinezii de la Dongfeng sunt în top 4 producători auto în China cu peste 2 milioane de mașini vândute anual .La fel ca și ceilalți producători chinezi au atacat agresiv piața vehiculelor electrice, fiind stimulați de subvențiile masive primite din partea guvernului chinez.

  Aceștia au dezvăluit un nou truck aflat la nivel de concept, complet electric și seamănă izbitor de mult cu deja celebrul, dar controversatul Cybertruck al lui Tesla.

  Denumit momentan „2024 Concept Pickup truck”, Cybertruck-ul chinezesc va avea probabil un preț mult mai mic decât vehiculul de lux al Tesla, bazat pe miliardele de dolari subvenții ale guvernului chinez pentru vehiculele electrice (EV).

  Copia cybertruckului expusă la Salonul Auto de la Beijing 2024 este dotată cu un cort de tip pop-out peste o saltea din portbagajul truckului, cu o caroserie din metal argintiu, dar mai rotunjită, plus un LED spate pe toată lungimea, care transmite mesaje către automobilele din spate, de exemplu Hello Beijing.

  La fel ca Cybertruck de la Tesla, truck-ul concept al lui Dongfeng vine cu un design cu linii drepte, ascuțite, o grilă abruptă în față și un portbagaj tip benă în spate.

  Deși modelul 2024 Concept Pickup Truck este doar la nivel de concept acum, ne putem aștepta ca în scurt timp sa fie lansat ca și concurent direct la Cybertruck, dar la un preț mult mai mic. Primul pas va fi lansarea pe piața chineză, iar ulterior după omologări sigur va fi lansat și pe alte piețe.

  Alătură-te conversației, spune-ți părerea

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to Top