fbpx

Calvarul unui proprietar de Tesla Cybertruck. Cât de nepractic este acesta pe distanțe lungi

Cuprins Articol
  Add a header to begin generating the table of contents

  Cybertruck-ul Tesla este, fără îndoială, o mașină foarte puternică și capabilă. Cu toate acestea, deși camionul poate remorca 5 tone destul de ușor, o face în timp ce pierde autonomia destul de rapid. Acest lucru, împreună cu timpii lungi de încărcare, face ca remorcarea folosind Cybertruck să fie o încercare destul de stresantă, așa cum este prezentat într-un videoclip recent de pe YouTube.

  Un proprietar de Tesla Cybertruck , a postat unvideoclip YouTube, în care a împărtășit experiența sa din viața reală de a folosi Cybertruck pentru a-și remorca barca pe o remorcă de 12 metri, cu o greutate totală estimată de 1,8 tone – ceea ce se întâmplă să fie semnificativ mai mic decât capacitatea maximă de remorcare a versiunii cu dublu motor de 5 tone.

  Videoclipul a scos în evidență câteva dezavantaje cheie, în special consecințele practice ale scăderii drastice a autonomiei în timpul remorcării. Cybertruck are o autonomie testată de aproximativ 224 de mile, dar acesta a scăzut la o treime la remorcarea ambarcațiunii.

  Pickup-ul electric a ajuns să utilizeze o autonomie de aproape 100 de mile, în timp ce de fapt a parcurs o distanță de doar aproximativ 30 de mile. Acest lucru a necesitat opriri frecvente, adăugând o cantitate semnificativă de timp călătoriei. În plus, stațiile de încărcare implică mersul înapoi în spații înguste, ceea ce este și mai dificil și durează mai mult la remorcare, spre deosebire de benzinării, unde se poate circula pur și simplu cu o remorcă.

  Potrivit unui utilizator care și-a împărtășit testele unui grup privat, Cybertruck, în timp ce remorca aproximativ 3 tone, a atins o autonomie de 90 până la 150 de mile cu un acumulator complet, pe baza a patru teste succesive. Pentru a înrăutăți lucrurile, timpii de încărcare prelungi agravează și mai mult problema autonomiei.

  În videoclip, proprietarul a trebuit să se oprească de două ori doar pentru a încărca Cybertruck-ul. Chiar și cu încărcare rapidă, atingerea unei încărcări complete durează, evident, mult mai mult decât reumplerea unei camionete pe benzină.

   Este foarte probabil ca majoritatea proprietarilor de Cybertruck să nu îl folosească cu adevărat pentru remorcare pe distanțe lungi, dar dacă o vor face, experiența lor va fi departe de a fi plăcută.

  Alătură-te conversației, spune-ți părerea

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to Top