fbpx

Trotineta Zero 11X, cel mai performant model de la producătorul singaporez

Cuprins Articol
  Add a header to begin generating the table of contents

  Producătorul de trotinete electrice ZERO a fost înființat in 2017 în Singapore de către  un dealer specializat în trotinete electrice. 

  ZERO a reușit să ajungă în topul global în scurta sa existență și se clasează printre cele mai bune mărci de pe piață.

  Trotineta electrică ZERO 11X vrea să se poziționeze la limita dintre o trotinetă electrică și o motocicletă electrică. Acesta este cel mai robust și mai puternic model din seria ZERO și nu dezamăgește. Putem spune aceasta nu este o trotinetă destinată oricărui utilizator care are nevoie de un mijloc de deplasare,  ZERO 11X este ceea ce și-ar dori orice pasionat de senzații tari pe o trotinetă electrică.

  Echipat cu două motoare de mare viteză de 1600 W, care ating o viteză maximă de 95 km/h, ZERO 11X este alegerea supremă pentru amatorii de senzații tari.

  Sistemul de direcție ZERO 11X este dotat cu un ax de direcție dublu, robust, în stilul unei motociclete, completat cu un ghidon ergonomic, care se curbează spre rider. Acest lucru permite riderului să călătorească confortabil fără a fi nevoit să se aplece înainte sau înapoi.

  ZERO 11X are 2 suspensii cu arc hidraulic de 165 mm care suportă o gretutate maximă de 120 kg pentru rider, iar sarcina maximă cumulată (trotinetă plus rider ) este de 170 kg.

  Aceste amortizoare hidraulice cu arc personalizate au o rigiditate reglabilă, astfel încât să le puteți ajusta la greutatea dvs. și la utilizarea pe drum/în offroad. Aceste amortizoare reglabile sunt utile în special atunci când aveți nevoie de o suspensie mai înaltă pentru utilizarea în teren, sau de o suspensie mai joasă pentru utilizarea normală pe drum.

  Cei de la ZERO au trebuit să vină cu un sistem de frânare pe masura puterii motorului lui ZERO 11X. 

  ZERO 11X vine dotat cu frâne hidraulice Nutt fabricate în Taiwan, cu aripioare de răcire. Sarcina de a opri cei 3200 W de putere brută oferite de cele două motoare necesită capacități de răcire pe măsură, astfel încât plăcuțele de frână să nu se supraîncălzească.

  ZERO 11X este dotat cu faruri duble de tip motocicletă  care o face foarte vizibilă în orice condiții de mers. Împreună cu luminile de frână și cele spate, ZERO 11X strălucește în condiții de lumină scăzută. De asemenea, există suficient spațiu de-a lungul stâlpilor de direcție paraleli pentru a adăuga iluminare suplimentară, dacă este necesar.

  Frânele hidraulice ale lui Z11X sunt dotate și cu un sistem electronic de frânare, ceea ce înseamnă că o ușoară atingere a frânelor va întrerupe motorul față și spate. Aceasta este o caracteristică de siguranță care reduce foarte mult distanța de frânare.

  Prevăzut cu o baterie de 32 Ah cu celule LG/Samsung, ZERO 11X este făcut pentru drum lung, presupunând că nu mergeți la viteză maximă pe tot drumul. În modul Eco, care este modul de conservare a energiei, cu o viteză maximă de 35 km/h, acumulatorul de 32 Ah 72 V vă poate oferi până la 120 km autonomie per încărcare. Dacă trotineta este condusă la viteză maximă, autonomia lui ZERO 11X va scădea la aproximativ o treime din intervalul modului eco.

  Specificații XERO 11X

  Opțiuni baterie – 72V 26Ah (celule China); 72V 32Ah (celule LG)

  Frâne – Frâne hidraulice față și spate Nutt cu aripioare de răcire

  Anvelope – Anvelope pneumatice față și spate de 11 x 3 inci

  Autonomie – 80-110 km (mod eco) pentru 26Ah; 120-160 km (mod eco) pentru 32Ah

  Sarcina maxima – 120 kg

  Viteza maxima – 95 kmh

  Masă bruta – 54 kg

  Suspensie – Față și Suspensie cu arc/hidraulic

  Faruri – 2 faruri LED în față și 2 lumini LED din spate

  Putere motor – 72V 1600W x 2

   

  Alătură-te conversației, spune-ți părerea

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to Top