fbpx

Aprilia eSR2 EVO, cea mai performantă trotinetă electrică de la producătorul italian costă sub 900 de euro

Cuprins Articol
  Add a header to begin generating the table of contents

  Producătorul Italian de motociclete Aprilia își extinde gama de vehicule electrice pe 2 roți cu o trotinetă electrică performantă pentru iubitorii de senzații tari, denumită Aprilia eSR2 EVO.

  Modelul eSR2 EVO este evoluția eSR2 și se laudă cu un motor și baterie mai puternice, de înaltă performanță. Trotineta electrică este propulsată de un motor fără perii de 500 W și este alimentată de o baterie de 48 V 14,4 Ah 691 Wh. Performanța superioară în autonomie este garantată de capacitatea sporită a bateriei, care face posibilă parcurgerea până la 50 km la o singură încărcare.

  Suspensia dublă față și spate și anvelopele de 10” cu cameră amortizează șocurile și vibrațiile transmise de orice suprafață neuniformă a drumului, asigurând un confort mai bun chiar și la viteze mari. Luminile LED din față, din spate și de jos asigură o vizibilitate mai mare pe timp de noapte și în condiții de iluminare slabă. 

  Aprilia eSR2 EVO este, de asemenea, echipată cu un sistem de recuperare a energiei cinetice (KERS), care permite recuperarea unei părți din energie la frânare.

  Prețul de listă a Aprilia eSR2 EVO recomandat de producător este de 849 euro + TVA.

  Texte și media oferite de Aprilia Smart Movement

  Alătură-te conversației, spune-ți părerea

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to Top