fbpx

Coca-Cola a ales camioanele electrice Daimler eCascadia în locul Tesla Semi

Cuprins Articol
    Add a header to begin generating the table of contents

    În Statele Unite Pepsi a fost prima companie care a adăugatcamioanele electrice Tesla Semis în flota sa. Acum, compania rivală, Coca-Cola tocmai a optat pentru camioanele electrice Daimler Freightliner eCascadia.

    Daimler Truck North America, LLC (DTNA) a anunțat în 16 Noiembrie 2023  că a livrat 20 de tractoare electrice Freightliner eCascadia Clasa 8, către Reyes Coca-Cola Bottling (RCCB), un Imbuteliator și distribuitor al mărcilor Coca-Cola de pe Coasta de Vest și Midwest din Statele Unite. Aceste vehicule electrice  reprezintă primele camioane grele cu emisii zero adăugate flotei lor din California.

    Cele 20 de camioane electrice camioanele vor fi alimentate de 20 de stații de încărcare Detroit eFill care au fost instalate la sediul Reyes Coca-Cola Bottling (RCCB).

    Pentru a completa stațiile de încărcare, RCCB folosește Detroit Charger Management System, o soluție software puternică care oferă o vedere cuprinzătoare a flotei lor electrice și care permite gestionarea eficientă a energiei pentru a reduce în cele din urmă costurile operaționale.

    Prin introducerea în flota sa a celor 20 de camioane electrice Daimler eCascadia Coca-Cola se așteaptă să aibă ca rezultat economisirea a 40.000 de galoane (151400 litri) de motorină pe an.

    Reîncărcarea Freightliner eCascadia durează doar două ore și jumătate până la trei ore pentru a ajunge la 80% din capacitate

    Sursă informații și media Daimler Truck Nord America.

    Alătură-te conversației, spune-ți părerea

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Scroll to Top